Provokativ siluett. Lyxig styling.

Moderiktiga element och lyxiga material utmärker denna utsökta och begränsade Arkyn-upplaga.

Finns att köpa nu. Exklusivt för henne.

Mode möter arkivet.

Framtidens design blandas med de mest ikoniska detaljerna från arkiven för en modern sneaker. Exklusivt för henne, Arkyns progressiva siluett rymmer moderiktiga element och energiåtergivande stötdämpning i BOOST.

En eklektisk siluett.

Arkyn

Kendall Jenner, New York, 2017.

Hitta din Arkyn

Those who won’t be labeled.

Serbiska artisten Ana Kras är ett mångfacetterat, kreativt fenomen. Som skapare inom möbeldesign, inredningsarkitektur, ritning, målande, skulpturer, fotografi och mode ger hon uttryck för Arkyns sanna anda.

Fotbollsspelaren Florencia Galarza är en kvinna med många talanger, perfekt för Arkyn. Hon vände motgång till möjlighet efter en skada med siktet inställt på USA:s damlandslag som tonåring, när hon istället blev en eftertraktad DJ, turnerade med Kanye West – och nu har hon återvänt till fotbollen, med Boca Juniors.

Hon må vara en av världens mest kända modeller, men låter inte sig själv definieras av det. Sömlöst rör hon sig mellan designande, skrivande, skådespeleri och att fotografera sina vänner och familj. Hon är ett lysande exempel på en stark kvinnlig kreatör som inte kan placeras i ett fack.

Musikern Syv de Blare mixar kontrasterande genrer för att skapa sitt eget unika ljudlandskap. Även om hennes hjärta bultar starkast för musiken, är hon också en hängiven fotograf, vilket utgör Arkyns kärna: kreativitet finns inom dig på mer än ett sätt.

Vad har professionell dans och blomdesign gemensamt? Marisa Competello! Efter nästan ett årtionde som stylistassistent, behövde hon ett ombyte. Som en äkta Arkyn-kvinna grundade hon Meta Flora: hennes egna NY-baserade studio för blomdesign, där hon skapar minimalistiska alster som speglar hennes intresse för rörelse, linjer, färg och textur.

Aldrig densamma. Aldrig det förväntade.