Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis leverans och retur inom 100 dagar

Dam • Träning • Tights

(166 Produkter)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
1 / 4
Sida:av 4

Träningstights för dam

Vi vet alla känslan av att behöva det där perfekta plagget, som inte bara fulländar outfiten utan också lyfter träningen. adidas träningstights för dam har stort fokus på design, komfort och kvalitet, och vi har tagit fram de allra bästa så att du kan prestera på topp vilken sport du än ger dig på.

Tekniska, sköna och snygga, adidas har allt du behöver och mer. För gymmet, yoga, spinning eller löpning – skaffa svettabsorberande plagg som ger total rörelsefrihet.

För att maximera din träning gäller det att utrusta dig i stil. adidas träning har det bästa inom tights. Välj bland ett brett utbud och höj nivån med det allra bästa inom förstklassiga sportkläder. Långa, korta eller trekvarts-tights – vi ger dig alltid högsta funktion och högsta mode.

Träningstights

Oavsett om du tränar själv i gymmet eller kör ett HIIT-pass i grupp, så är det viktigt att känna sig bekväm och självsäker. Visa att du menar allvar och är redo att köra hårt med rätt kläder. adidas Techfit-tights och tekniska baslager lämnar inget utrymme för svaghet och hjälper dig hålla igång längre.

Leggings

Stil möter funktion hos looks som täcker bekvämt. Den senaste kollektionen med leggings är precis vad du behöver inom förstklassig träningsutrustning för dam. Med svettabsorberande tyg som hjälper dig till längre pass och material i toppkvalitet för äkta komfort och fria rörelser – ta steget och uppgradera din sportgarderob.

Tights från adidas by Stella McCartney

Skapade för hållbarhet och wow-effekt, våra tights från adidas by Stella McCartney är perfekta exempel på toppkvalitet och design i framkant. Vågade, lekfulla och figurnära tights – det är dags att vässa din fitnessstil.

Förstklassiga tights för dam

Ta din träning till nästa nivå med teknisk utrustning och äkta designdetaljer från kollektionerna Climacool, Techfit och adidas by Stella McCartney.