• möt teamet

  • Stäng

   Mark Gonzales

   Mark Gonzales hör till skateboardåkningens största och gör klart anspråk på dess tron. Tack vare sitt inflytande, sin kreativitet och sin mästerliga galenskap har han varit aktuell i 30 år – och över hälften av dem med adidas. Helst skyr han dock lovorden och drar istället runt med sin launch ramp på NYC:s gator.

   Front Board i Miami

   Ollie under en vägbro

  • Stäng

   Dennis Busenitz

   Dennis Busenitz skejtar som om elden vore lös och tacklar alla hinder med en snabbhet och precision som får åskådare att häpna. Under hans karriär har hans kännetecknande aggressiva och snabba tekniska stil satt en ribba för street skating som få någonsin kan hoppas nå.

   Kickflip i Miami

   Backside 180 i Oakland

  • Stäng

   Silas Baxter-Neal

   Silas Baxter-Neal besitter nästan alla utmärkelser och priser inom skateboardvärlden — vunna utan konstigheter, utan pompa och ståt, bara genom genuin skateboardåkning med stil, väl valda tricks, och inga som helst preferenser för vad han skejtar.

   Nosegrind i Atlanta

   Wallride Kickflip ute i Moskva

  • Stäng

   Lucas Puig

   Lucas Puig är en teknisk virtuos på brädan, och i en tid när LA fortfarande är centrum för skateboardåkningens universum omdefinierar fransmannen från Toulouse också sin egen karriär. Via sociala medier lyckas han konstant påminna oss om exakt hur sjukt duktig han är och att det inte längre är nödvändigt att bo i LA.

   Backside Shifty Transfer i New York

   Frontside Flip över pyramid i London

  • Stäng

   Rodrigo TX

   Rodrigo TX var en av de första i vågen av galet begåvade brasilianare som tog över scenen i början av 2000-talet, och 15 år senare toppar han fortfarande ligan. Hans smidiga stil, avspända attityd och fallenhet för innovation är troliga förklaringar.

   Tailslide i Brasilien

   Backside 180 på Long Beach

  • Stäng

   Daewon Song

   Från ändlösa skolgårdsåk till Cheese and Crackers galna miniramper lyckas Daewon Song med sin unika förmåga ta sig an olika terränger. Fokus ligger alltid på att ha kul, vilket inte är svårt med en sådan brädkontroll. Hans energi, talang och erfarenhet andas nytt liv i adidas program.

   frontside 180 fakie 5-0 i Los Angeles

   Kickflip till fakie i Los Angeles

  • Stäng

   Benny Fairfax

   Som nomadisk britt har Benny Fairfax de senaste åren tagit sin säkra stil från ena sidan av världen till den andra, i ett ständigt sökande efter de bästa skejtplatserna planeten har att erbjuda.

   Frontside Pop Shove-it i New York

   Backside Wallride Kickflip Out i London

  • Stäng

   Nestor Judkins

   Det räcker med att kolla in honom i magasinen och filmerna där han medverkar för att inse att Nestor Judkins helt enkelt ser grym ut på en skateboard. NYC har nu varit hans hem i ett antal år, och gör du ett besök har du kanske turen att få se honom glida fram genom Det stora äpplet.

   Backside Tailslide i Moskva

   Nosegrind Pop Out i Vancouver

  • Stäng

   Mark Suciu

   Vinnaren av TWS Reader’s Choice och Best Rookie 2014 är lika driftig som han är teknisk och elegant på sin bräda – de senaste fem åren har han medverkat i sju videor. Och allt jobb har resulterat i hans första sko, Suciu ADV.

   Backside Noseblunt i Philadelphia

   Switch Nose Manual i Paris

  • Stäng

   Jake Donnelly

   Kanske beror det på den tuffa skejtterrängen eller den totala avsaknaden av den – det är i varje fall något speciellt med hur East Coast formar sina skateboardåkare och verkar utrusta dem med spänst, stil och kreativitet. Egenskaper som Jake Donnelly från Buffalo i New York har i överflöd.

   Slappy 50-50 i Miami

   Ollie från gatukant i Miami

  • Stäng

   Alec Majerus

   Att Alec Majerus så brutalt slår ner på alla skejtplatser och tävlingar där han visar sig står i total kontrast till den snälla person han är. Från Rochester i Minnesota till resor runt världen har han alltid följt sin egen sanning och verkar bara kunna ta sig i en riktning – uppåt.

   Noseblunt Slide i Irvine

   Backside Flip i Atlanta

  • Stäng

   Na-kel Smith

   Na-kel Smith har gått från att skejta på gator och skolgårdar runt Los Angeles till de bästa platserna runt världen, som FA:s nyaste proffs. Hans framtid ser ljus ut, och att döma av hans breda leende är han väl medveten om det.

   Nollie Kickflip i Los Angeles

   Pop Shove-it i London

  • Stäng

   Tyshawn Jones

   Tyshawn Jones är inte ens gammal nog att rösta men har redan börjat skapa sig ett stort namn. Med enastående filminsatser i Supremes Cherry och efterföljande webbversioner, ser det lovande ut för TJ.

   Nosegrind i Miami

   Backside Overcrook i New York

  • Stäng

   Jack Fardell

   Jack Fardell tog sin hårdföra Aussie-stil från sitt hemlands varierade terräng till staterna i väst för några år sedan och har aldrig blickat tillbaka. Han ger sig på skejthinder som länge klassats som omöjliga, och befinner sig på en segertur utan att visa tecken på att sakta ned.

   Front Feeble i San Francisco

   Frontside Five-0 i San Francisco

  • Stäng

   Chewy Cannon

   Chewy Cannons Det här Palace-proffset bor i Barcelona och är utan tvekan en av Storbritanniens bästa exporter.

   Switch Frontside Boardslide i New York

   Frontside Boardslide i London

  • Stäng

   Klaus Bohms

   Hemma i Brasilien dominerar Klaus Bohms på gatorna och är aldrig kräsen utan skejtar precis allt i hans väg, med en talang och stil som får en att stanna upp och bara stirra.

   Fakie Ollie i Miami

   Wallie i Moskva

  • Stäng

   Raul Navarro

   Raul Navarro är Sants icke-officiella överhuvud. Han är en av Spaniens bästa på kantåkning och skapade turbulens på Barcelonas gator under sin tid där, långt innan det blev ett mecka för skateboardåkning.

   Kickflip till Fakie i Barcelona

   Fakie Pop Shove-it i Barcelona

  • Stäng

   Günes Özdogan

   Det är häpnadsväckande hur snabbt Günes Özdogan rullar samtidigt som han tar sig an några av de tekniskt svåraste tricken som finns – hans kontroll är helt overklig. Kan det vara något svenskt?

   Frontside 180 nosegrind i Paris

   Frontside Flip från bump i Barcelona

  • Stäng

   Dennis Durrant

   Australiens Dennis Durrant har inte slutat blåsa nytt liv i sin skicklighet och grace sedan han dök upp på scenen med Popwar skateboards. Hans sätt att välkomna adidas för några år sedan imponerar fortfarande – Fakie Flip Crook på ett handräcke? Wow.

   Ollie över en fontän i Melbourne

   Backside Nosegrind längs en kant på Cypern

  • Stäng

   Kevin Lowry

   Diskreta och grymma kanadensaren Kevin Lowry är en brädåkare i en klass för sig. Med hans stil, spänst, val av trick och driv att hitta fantastiska, dolda skejtställen i världens alla hörn är det inte förvånande att Habitat utsett honom till International pro.

   Ollie från bump till bank i Sevilla

   Backside wallride över en toalett i Brooklyn

  • Stäng

   Gustav Tønneson

   På väg upp genom rankerna hos skatemärket Sweet har den här ödmjuke, tystlåtne norrmannen låtit brädan sköta allt snack. I likhet med många europeiska skejtare emigrerade Gustav till skatemeckat Barcelona. Nu skejtar han för Sour samt gör sin debut i Away Days, och vi kan inte bärga oss att få se fortsättningen.

   Switch wallie på bank i Barcelona

   Nollie inward heelflip i Barcelona

  • Stäng

   Blondey McCoy

   Blondey fick sin skolning i den blomstrande skatescenen i London. Som etablerad konstnär och modell hämtar han inspiration från mångfalden på Londons gator. Efter vida resor med adidas team under 2015 utnämndes han officiellt att medverka i Away Days.

   Pivot till fakie på Kanarieöarna

   Ollie på Kanarieöarna