Är Click & Collect tillgängligt igen?

Senaste: 29/04/20
Vår tjänst Click & Collect har inte varit tillgänglig eftersom våra butiker tillfälligt hållit stängt under kampen mot Coronaviruset.

Nu när butikerna öppnar igen kan du välja Click & Collect som leveransval i kassan.

Om du hade en Click & Collect-bokning som inte hämtades ut innan butikerna stängde, ska du ha fått ett mail som informerar om att du nu kan hämta din bokning.

Vi har tillfälligt förlängt vår returperiod från 30 till 100 dagar för att underlätta för dig om du vill returnera någon vara.

Sök bland våra butiker för att se om den butik du valt är öppen och om öppettiderna är de samma.