Återkallelse information angående 3 Stripes bad produkter

Senaste: 17/10/18

adidas tillkännagav en frivillig återkallelse av barnens badbyxor från Infinitex 3-Stripe. Det rekommenderas starkt att barn upp till och med 14 år slutar använda återkallde produkter omedelbart. Berörda produkter kan returneras till adidas eller auktoriserade återförsäljare, där produkterna köptes, för full återbetalning.
 

adidas har nyligen fått kundrapporter där de tre ränderna på badkläder av Infinitex range kan komma av oväntat vid kontakt med vatten. En efterföljande tredjepartsundersökning har visat att användandet av de drabbade baddräktsprodukterna kan utgöra en potentiell säkerhetsrisk för barn eftersom ränderna kan fastna på föremål eller andra barn ute eller inne i vattnet och bli intrasslade, vilket kan leda till skador. Inga skador har hittills rapporterats.
 

För att ta reda på om din produkt har påverkats, besök: PDF


 

Hur returnerar jag min Infinitex 3 Stripes?
 

adidas store köp
Om du köpte varan i adidas store kan du returnera den i vilken som helst adidas store och få hela beloppet tillbaka. Inget inköpsbevis (kvitto) är nödvändig.
 

adidas autoriserad återförsäljare
Om du köpte varan i en autoriserad adidas återförsäljare vänligen returnera vara i samma butik mot pengarna tillbaka. Inget inköpsbevis (kvitto) är nödvändig.
 

adidas webbutik beställning
Om du köpte vara på adidas.se, vänligen kontakta oss för att få en retursedel för att skicka tillbaka varan mot återbetalning. Inget inköpsbevis (kvitto) är nödvändig.

Var den här artikeln till hjälp?

Ja / Nej

Var är min beställning?

Logga in eller använd vår Guest tracker för att snabbt spåra din beställning, annullera varor och kolla status för returer.

Hittar du fortfarande inte svar på din fråga?

FRÅGA VÅR KUNDSERVICE

Mån. till Fre: 08.00 - 18.00