Klarna – Hur fungerar det att returnera?

Senaste: 30/01/20
Klarna – Hur fungerar det att returnera?

Vill du använda Klarna, men är osäker på hur det fungerar att returnera? Eller du har kanske redan gjort en beställning med Klarna som betalningsmetod och vill veta hur du gör för att inte behöva betala för varor som du vill returnera. 

Om du redan betalat för din beställning och därefter bestämt dig för att returnera en eller flera varor behöver du inte göra någonting. Du kommer inom 3-5 arbetsdagar få en återbetalning för varorna direkt från Klarna.

Om du inte redan betalat för din beställning följer du stegen nedan för att pausa fakturan:

Du kommer att ha 14 dagar på dig att betala för din adidas-beställning. Med detta i åtanke rekommenderar vi dig att gå till Klarna-portalen och informera dem om din 

I Klarna-portalen väljer du den aktuella beställningen och klickar på "returer". Du kommer sedan att kunna ange om du returnerat en eller flera varor. Detta kommer temporärt att pausa din faktura tills returen har hanterats – Klarna kommer sedan att informera dig om det nya fakturabeloppet.

Om du skulle få en betalningspåminnelse från Klarna under pågående retur kontaktar du deras kundservice.

Var den här artikeln till hjälp?

Ja / Nej

Var är min beställning?

Logga in eller använd vår Guest tracker för att snabbt spåra din beställning, annullera varor och kolla status för returer.

Hittar du fortfarande inte svar på din fråga?

FRÅGA VÅR KUNDSERVICE

Mån. till Fre: 08.00 - 18.00