När kommer jag få min återbetalning efter att jag returnerat min beställning?

Senaste: 17/09/20

När vi tagit emot returen siktar vi på att hantera den inom 6 vardagar, vi skickar dig ett mejl så snart vi gjort detta och godkänt återbetalningen.
 

Paketet förbereds*

  • 7-8 arbetsdagar

Bankens tid för återbetalning**

  • Kontokort: max 14 arbetsdagar
  • PayPal: max 3 arbetsdagar
  • Klarna: max 3-5 arbetsdagar

 
*Så snart ditt returpaket börjar hanteras på vårt lager kommer du att få en mejlbekräftelse om att vi har mottagit och hanterar din beställning.
 
**När vi har godkänt returen måste din bank fortfarande processa den. Tiden det tar att hantera returen skiljer sig beroende på bank och betalningsmetod. Du får din återbetalning via samma medel som du använde för att betala.
 
Vi återbetalar dig inom 14 kalenderdagar från den dag:
  1. vi tar emot din onlinebeställning i vårt lager; eller
  2. du meddelar oss om ditt beslut att häva köpet. Inom dessa 14 dagar måste antingen (a) du ha bestyrkt att du returnerat din onlinebeställning; eller (b) vi ha tagit emot din onlinebeställning i vårt lager.
Återbetalningar med Klarna

Observera att om du valt Klarna som betalningsmetod så kommer alla återbetalningar att hanteras av dem. Det tar 3-5 arbetsdagar att få en återbetalning från det att varan hanterats, men kontakta Klarna om du har några frågor eller funderingar.

Fler frågor? Du kan även läsa mer på vår hjälpsida om retur & återbetalning av beställningar med Klarna.

Var den här artikeln till hjälp?

Ja / Nej

Var är min beställning?

Logga in eller använd vår Guest tracker för att snabbt spåra din beställning, annullera varor och kolla status för returer.

Hittar du fortfarande inte svar på din fråga?

FRÅGA VÅR KUNDSERVICE

Mån. till Fre: 08.00 - 18.00