Vilka villkor gäller för att returnera min/a produkt/er?

Senaste: 17/02/21

Det beror på var produkterna köptes och vilken typ av produkter det gäller. 

Returpolicy och policy för upphävande av köp av varor som inhandlats via adidas onlinebutik
Det enklaste sättet, och det sätt vi föredrar, att häva ett köp och samtidigt returnera produkterna gratis, är att följa instruktionerna för returner. Du har däremot rätt att utnyttja din rätt att häva köpet genom att skicka in en tydlig förklaring om ditt beslut att häva köpekontraktet. För mer detaljer, läs avsnitt 2.13 och mer i våra Regler & villkor

Du kan returnera din onlinebeställning inom 60 dagar (eller 14 dagar* för hype-produkter som YEEZY & IVY PARK) från det att du mottagit den utan att ange något skäl. Om du mottagit varor från en beställning i flera paket startar perioden på 60 dagar den dag du mottog sista paketet. För att vi ska kunna ge full återbetalning för dina returnerade varor måste dessa returneras i lämplig förpackning. Varorna får inte vara mer än rimligt använda eller skadade, så att vi kan bestämma deras skick, egenskaper och funktion. Varor köpta online kan inte returneras eller bytas ut i en butik.

*Observera att hype-produkter som YEEZY & IVY PARK måste returneras inom 14 dagar räknat från leveransdatum.

Vi ber dig vänligen att uppfylla följande förhållanden: 

  • Produkten ska vara i sitt ursprungliga skick i sin originalförpackning.
  • Etiketterna ska sitta kvar på kläder.
  • Accessoarer ska returneras med alla delar i sin ursprungliga förpackning.
  • Skor ska returneras i sin ursprungliga skokartong.


Observera att du inte har rätt att upphäva köp av skräddarsydda produkter eller produkter med personlig design, eftersom dessa är gjorda specifikt för dig. Dessa varor kan inte returneras om det inte gäller fabrikationsfel.

Vad är returpolicyn för munskydd?
Så länge förpackningen inte öppnats gäller vår normala returpolicy för denna produkt. Om förpackningen har öppnats så går det inte att returnera eller byta produkten på grund av hälsoskäl, såvida det inte rör sig om ett fabrikationsfel.


Varor köpta i en adidas butik
Det går bra att returnera alla adidasvaror från vår butik, förutom badkläder, underkläder, kosmetika, hygienartiklar, skovårdsprodukter och skräddarsydda produkter (skräddarsydda produkter görs specifikt för dig och därför kan vi inte acceptera retur av dessa, om det inte handlar om fabrikationsfel).

Vi tar bara emot returer av varor som är oanvända och i sitt ursprungliga skick: alla kläder måste ha kvar sina etiketter, accessoarer ska ha alla sina delar i urpsrungsförpackningen, och skor ska ligga i den låda de levererades i. Vi accepterar returer inom 60 dagar (eller 14 dagar för hype-produkter som YEEZY & IVY PARK) efter köpet.  Vi har i nuläget ingen möjlighet att erbjuda retur av varor som köpts i vår onlinebutik.

Varor köpta hos adidas auktoriserade återförsäljare
Returer av artiklar som köpts hos grossistpartners eller en av adidas auktoriserade återförsäljare accepteras inte. Om du köpt produkter hos en av våra auktoriserade återförsäljare, vänligen kontakta dem direkt eftersom de har sina egna returpolicys.

Var den här artikeln till hjälp?

Ja / Nej

Var är min beställning?

Logga in eller använd vår Guest tracker för att snabbt spåra din beställning, annullera varor och kolla status för returer.

Hittar du fortfarande inte svar på din fråga?

FRÅGA VÅR KUNDSERVICE

Mån. till Fre: 08.00 - 18.00