Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Herr • Träning • Tights

(30 Produkter)

Träningstights för herr

Vi vet alla känslan av att behöva det där perfekta plagget, som inte bara fulländar outfiten utan också lyfter träningen. Träningstights för herr ger fantastisk kompression och bärs av elitidrottare i alla möjliga discipliner. Med komfort och funktion på toppnivå erbjuder adidas de bästa träningstightsen så att du kan prestera på topp vilken sport du än utövar.

Tekniska, bekväma och snygga – adidas har allt du behöver och mer. Utrusta dig för gymmet, basket, cykling eller löpning med svettabsorberande plagg som ger dig friare rörlighet.

För att maximera din träning gäller det att utrusta dig i stil. adidas träning har det bästa inom tights. Välj bland ett brett utbud och höj nivån med det allra bästa inom första klassens sportkläder. Långa, korta eller trekvarts-tights - räkna alltid med högsta funktion och högsta mode.

Träningstights

Oavsett om du tränar själv i gymmet eller kör ett HIIT-pass i grupp, så är det viktigt att känna sig bekväm och självsäker. Visa att du menar allvar och är redo att köra hårt med rätt tights. Mångsidiga och toppdesignade baslager som träningstights lämnar inget utrymme för svaghet och hjälper dig köra på längre.

Långa leggings

Stil möter funktion med looks som täcker bekvämt. Den senaste kollektionen med leggings är precis vad du behöver av förstklassig träningsutrustning för herr. Med svettabsorberande material som möjliggör längre pass och material i toppkvalitet för äkta komfort och fria rörelser – ta steget och uppgradera din sportgarderob.

Techfit-tights

Våra Techfit-tights är skapade för hållbarhet och extra styrka och låter dig fokusera på din träning. Techfit-tightsen kommer med en kompressionspassform som ökar energieffektiviteten och stöttar musklerna under din träning.

Förstklassiga tights för herr

Ta din träning till nästa nivå med adidas träningstights för herr som erbjuder det bästa av kvalitet och funktion.