Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis leverans och retur inom 100 dagar

Löparskor

(935 Produkter)

Löparskor

Löpning är en effektiv och universell träningsform. Vissa springer tävlingslopp eller siktar på ett maraton, andra tar en 5 km-runda eller joggingtur i parken – det finns alltid något som passar just dig. Och dina skor är den viktigaste utrustningen. Att välja de bästa löparskorna för dina fötter, din prestation och upplevelsen i stort är första steget till att nå dina mål. Olika typer av löpning, på bana, väg eller i terräng, kräver sin specifika skodesign. Det gör även olika platser, löpstilar och dina fötters form. Var och hur du än springer, oavsett ditt tempo och löpstil, så har adidas rätt löparskor för dig.

Att välja de bästa löparskorna

Vart din löptur än tar dig ska dina löparskor vara bekväma, och ge skydd och stöd där och när du behöver det som mest. Många av oss sysslar med olika typer av löpning. Ibland springer vi längs vägar, ibland pushar vi tiderna på löparbanan, och andra gånger ger vi oss ut för att utforska ny terräng. Det viktiga första steget är att välja rätt adidas löparskor.

Löpning längs väg

Att springa längs vägar i öppna landskap är bra för själen. Milsvida, platta ytor gör löpning på vägar väldigt populärt. adidas löparskor för hårda och platta ytor hjälper dig springa länge med optimalt stöd och rätt nivå av grepp för alla väder.

Löpning på löparbana

Att springa på löparbana handlar om snabbhet. adidas spikskor är designade för acceleration och att hjälpa dig hitta gränserna för att tänja dem. Våra skor ger dig kraft att springa snabbare, starkare och tuffare, samtidigt som skadorna hålls borta.

Terränglöpning

Ta din löpning utanför spåret och navigera i outforskad terräng i adidas traillöparskor. Utrustade med grepp för all terräng, extra skydd, optimalt stöd och vattentäta ovandelar finns det inga gränser för din frihet. Branta backar, ojämna ytor, hal mark och till och med små bäckar är ingen match för våra terränglöparskor.

Löpning på löpband

Få löpningen att jobba för dig. Löpning på band är det bekväma valet när du har ont om tid eller när vädret sviker. adidas löparskor för löpband matchar alltid ditt tempo för både långa och korta steg.

Rätt löparskor för dig

Ditt steg är unikt för dig, hur du än tar mark. Det är viktigt att känna till sin löpstil för att kunna välja rätt par löparskor.

Erfarenhet ger resultat

Din erfarenhet spelar in när du väljer löparskor. Välj alltid en sko med rätt nivå av stöd som dina fötter är bekväma i om du planerar intensiva löppass. adidas har skor specifikt designade för nybörjare.