adidas
Beställningar över 500 SEK levereras gratis*
Gratis retur inom 30 dagar
Välj bland över 5000 produkter

Nemeziz

(106 Produkter)
1 / 3
Sida:av 3

ADIDAS NEMEZIZ FOTBOLLSSKOR

Styr upp spelet och lämna motståndarna bakom dig, smidigast av alla i adidas Nemeziz fotbollsskor. Designade att stötta dig genom snabba förflyttningar, fintar och vågat spel − Nemeziz-kollektionen ger dig exakt rörlighet och radikala möjligheter i världens bästa sport.
Välj strategi
Med fotbollsskor för herr, dam och barn i snygga färger och designs hittar du lätt din fotbollsstil. En hel kollektion med många storlekar ser till att du får en säker passform som ökar din smidighet och snabbhet. Nemeziz-kollektionen erbjuder klassiska stilar för fast underlag, mjuka underlag, gräs och för spel inomhus, för att hjälpa dig prestera på topp på alla planer.
Var Nemeziz
Ta revanch på dina motståndare. Ta risker och spela på ditt sätt med fotbollssko-teknologi designad att uppgradera din unika spelstil.

Frigör fullständig smidighet när du smiter genom försvaret med 360° agility bandage som ger nära stöd för foten och ökad rörlighet. Spela med snabba och smidiga rörelser när du utnyttjar varje lucka med Torsionframe yttersula. Smit genom försvaret med smidig framfotsdesign. Håll kontrollen med textilovandelar för nära bollkänsla och långvarig hållbarhet.

När du vill springa med stora steg, bryta igenom försvaret och sätta motståndarna ur spel är Nemeziz fotbollsskor rätt partner. Boosta din prestation och pusha igenom med precision och de smidigaste fotbollsskorna i världen.