Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis leverans och retur inom 100 dagar

Simning

(453 Produkter)
1 / 10
Sida:av 10

adidas simning

Vare sig du letar efter badkläder för träning eller för lata dagar vid poolen har adidas simning alla nödvändigheter du behöver för dagen. Här hittar du badtofflor som förhindrar halka vid poolkanten, snabbtorkande baddräktsmaterial och vattentåliga skor för vandringar till svårtillgängliga vattenfall och sjöar. När det kommer till själva simningen är en baddräkt eller badbyxor med bra passform nyckeln till ett bra träningspass eller ett härligt strandhäng. Badkläder från adidas simning har säker passform som ger dig rörelsefrihet samtidigt som de sitter på plats. Badkläder framtagna tillsammans med Parley for the Oceans är dessutom gjorda i återvunnen havsplast för att skydda haven.

Badtofflor med greppande sulor

Undvik halka vid poolkanten med adidas badtofflor som har en greppande sula för stadiga steg. adidas Adilette badtofflor kommer i regnbågens alla färger och har en formad fotbädd för maximal komfort. Tofflorna har varit populära sedan tidigt 70-tal och är lätta att glida in och ut ur. Remmen på ovansidan har de klassiska 3-Stripes och kommer i ett slitstarkt och snabbtorkande material. För trötta fötter kommer tofflorna även i en modell med en fotbädd i Cloudfoam Plus för mjuk stötdämpning i varje steg.

Högpresterande baddräkter

Badkläder från adidas simning är både klorresistenta och hållbara. Med kompressionspassform sitter badkläderna på plats samtidigt som du får optimal rörelsefrihet. Tack vare platta sömmar och vattendynamiska siluetter minskar motståndet för att du ska kunna ta dig fram snabbare. adidas baddräkter för strandhäng är dessutom tåliga mot sol så att färgerna inte kommer att blekas. Badkläderna från kollektionen adidas Adizero är specifikt framtagna för tävlingssim och ger dig stöd samtidigt som materialet stöter bort vattnet för att minimera motståndet ytterligare.

Accessoarer för simning

Missa inte viktiga detaljer som kan vara avgörande för din komfort. Simglasögon som håller tätt kring ögonen låter dig hålla siktet på dina träningsmål medan simmössor i silikon sitter bekvämt på plats under hela träningspasset. adidas handdukar är både mjuka och snabbtorkande och kan lätt packas ihop i träningsväskan.