• Möt teamet

  • Stäng

   Kazu Kokubo

   Kazu Kokubo är en av världens mest respekterade snowboardåkare. Sedan han överrumplade alla med sitt OS-silver som 18-åring 2006 har han vuxit till en ikon inom snowboardåkning i backcountry och höga berg. Kazu gör om gång på gång tills det sitter perfekt. Det är det enda sätt han känner till, och varje gång han spänner på sig brädan bemästrar han den snäppet bättre.

   Stäng
    

   Method i Haines Alaska

   the major stretchin’ it jacket and pant

  • Stäng

   Jake Blauvelt

   Jake Blauvelt hör till världens mest talangfulla snowboardåkare. Som ung i Vermont rörde han sig en gång i snowboardens tävlingskretsar, men det gav han upp för att fokusera på filminspelningar i naturlig terräng. Därefter tycks Jake ha skapat en ny stilart inom snowboardåkning. Med sin stil och precision fixar han allt offpist.

   Stäng
    

   switch frontside 900 i Whistler, British Columbia, Kanada

   the blauvelt boot

  • Stäng

   Keegan Valaika

   Keegan Valaika gör saker på sitt eget sätt utan några ursäkter. Han är snowboardare ända in i själen. Det spontana, oförutsägbara och explosiva åkandet har hållit Keegan ständigt aktuell under åren, och hans filmroller visar tydligt hur han gillar att röra sig. Naturlig och avslappnad med en unik stil som skiljer sig från allt annat.

   Stäng
    
    
    

   Frontside 720 tailgrab i Champéry, Schweiz

   the samba boot & riding pant

   Stäng
    
    
  • Stäng

   Forest Bailey

   Forest Bailey är en teknisk brädåkare. Oavsett vad som kommer i hans väg – ett 25 meters hopp i okänd terräng eller ett långt trappräcke, så navigerar han sig förbi enkelt och obehindrat. Forests inställning till snowboardåkning bottnar i hans avsaknad av gränser och att han ständigt pushar sig att bli bättre.

   Backside 360 hand drag i Lake Tahoe, Kalifornien

   tactical adv boot

  • Stäng

   Louif Paradis

   Louif Paradis manövrerar sin snowboard med extrem precision. Han ger sig på varje höjd med lugn och taktik. Louif vägrar att nöja sig med halvdant utförda trick och arbetar hårt för att göra allt på rätt sätt. Det är perfektion och innovation han söker, och som driver honom vidare vid varje fall.

   Backside 540 i Gulmarg, Indien

   tactical adv boot

  • Stäng

   Tommy Gesme

   Med sin smidiga och beräknande teknik liknas Tommy Gesme ofta vid adidas pro-åkaren Keegan Valaika, men det är hans vågade stil man lägger märke till först. Bonks, taps, reverts och shuffles är alltihop en del av hans improviserade attityd till brädåkning, och när han åker på näsan händer det alltid på ett sjukt galet sätt.

   Stäng
    

   Tail bonk i Lake Tahoe, Kalifornien

   civillian jacket & tactical adv boot

   Stäng
    
  • Stäng

   Alex Sherman

   Ursprungligen från Park City, Utah, och med smeknamnet "Littlest". De street-trick Alex ger sig på visar dock upp helt andra sidor. Hans otvungna stil, avslappande inställning och sköna flow i urbana miljöer har gjort Alex till en av de främsta uppstickarna bland snowboardens stjärnor.

   Stäng
    

   Frontside Indy Lake Tahoe, Kalifornien

   tech hoodie, major stretchin it pant & the samba boot

   Stäng
    
    
  • Stäng

   Derrek Lever

   Derrek Lever är en Washington-baserad street kid och har allt som krävs för de stora ligorna. Totalt ohämmad är han snabbt på väg mot proffstoppen och har redan bevisat att han fixar minnesvärda och inflytelserika filmroller. Kolla in adidas och Videograss nya projekt "3AM" och se för dig själv.

   Lipslide i Japan

   civillian jacket, riding pant & the superstar adv boot

   Stäng