Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis leverans och retur inom 100 dagar

T-shirts med tryck

(87 Produkter)
1 / 2
Sida:av 2

adidas t-shirts

adidas t-shirts är en grundpelare i varje sportig garderob och ett basplagg oavsett om det gäller träning eller vardag. Med fuktavstötande material, ventilation och mjuk känsla mot huden kan du träna på högsta nivå eller hålla dig bekväm hela dagen. adidas t-shirts finns både för träning och vardag och med snygga tryck piffar du upp stilen och ökar attityden. Här hittar du klassiska adidastryck som Trefoil-loggan eller adidas Badge of Sport. Du kan även välja mellan nya tryck som basketstjärnan Donovan Mitchells logga, adidas by Stella McCartneys djurmönster eller djärv blomstergrafik.

T-shirts för träning

Med rätt material och snitt på din adidas t-shirt kan du optimera din träning och slå dina rekord. Våra plagg är framtagna för att du ska kunna prestera så bra som möjligt utan att distraheras av klädernas friktion, svett eller värme. Med svettavledande Climalite-material leds svett och fukt bort från huden för att du ska hålla dig torr även under ett långt och svettigt pass. För fotbollsträningen kan du välja t-shirts med tryck från din favoritklubb, exempelvis en Arsenal supporter-tröja i mjuk bomull eller en t-shirt med Real Madrids klubbemblem.

Klassiska tryck

För en tidlös stil finns adidas klassiska tryck som den förstorade Trefoil-loggan på bröstet eller adidas Badge of Sport. Långärmade t-shirts med 3-Stripes längs med ärmarna är en annan ikonisk stil som aldrig går ur tiden. Roliga versioner av de klassiska trycken är bland annat adidas Originals Vintage Tee som har en Trefoil-logga med texten "Märket med 3-Stripes"på tre olika språk. T-shirtens rygg har ett spegelvänt tryck.

Ny design för attitydfull stil

Nya tryck i adidas kollektion är bland annat t-shirts med basketstjärnan Donovan Mitchells logga eller träningstoppar med Stella McCartneys signaturdesign i djurmönstrade prints. Nya versioner av klassiska tryck är exempelvis diamanttryck med adidas originallogga eller en Shmoo-variant av den klassiska Trefoil-loggan från skateikonen Mark Gonzales.