Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis leverans och retur inom 100 dagar

Träningskläder

(2117 Produkter)
Pris
89 kr - 2,499 kr

Träningskläder

Träningskläder av högsta kvalitet är nyckeln till din träning. Vi har alla upplevt obekväma outfits. Se till att du är fokuserad och redo att prestera i stil med träningskläder från adidas.

Mångsidiga, bekväma och stilriktiga – adidas har exakt det du behöver inför nästa pass. Oavsett om du gillar gymmet, konditionsträning, stretching, spinning eller yoga så passar våra svettabsorberande plagg perfekt, och hjälper dig att hålla igång längre.

För att få ut det bästa av varje pass gäller det att vara förberedd både mentalt och i klädväg. Utrusta dig i stil med adidas träning som har det bästa bland träningströjor, shorts, byxor, huvtröjor och mycket mer. Behöver du shorts för din löptur eller nästa träningspass? Uppgradera din sportgarderob med shorts för dam som är ideala för din träning. Behöver du en sport-bh att känna dig trygg och bekväm i? Ta din träning till nästa nivå med en vadderad sport-bh med superbra stöd i riktig stil. Vi har passformer för alla typer av sport.

Gymkläder

Tuffa träningspass kräver rätt utrustning. Det är viktigt att känna sig bekväm och självsäker genom hela gymrundan. Linnen, tights och T-shirts är några av våra plagg som hjälper dig att pusha gränserna. Baslager med Techfit och Clima ger dig det bästa stödet och teknologiska egenskaper som håller dig sval eller varm under din träning.

Träningsväskor

Stil möter funktion. Den senaste kollektionen med adidas axelremsväskor erbjuder generöst med utrymme i snygg, praktisk design. Perfekta för stranden, poolen, jobbet eller turer runt staden: precis det du behöver när du har saker att göra och prylar att ta med.

Behöver du en sport-bh att känna dig trygg och bekväm i?

Ta din träning till nästa nivå med en vadderad sport-bh med superbra stöd i äkta stil. Vi har passformer som passar alla olika sporter.