Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis leverans och retur inom 100 dagar

Vindjackor

(137 Produkter)
1 / 3
Sida:av 3

adidas vindjackor

Med adidas vindjackor kan du skydda dig mot elementen och ge dig ut på aktiviteter oavsett väder. Våra vindjackor kommer i tunna modeller för löparrundan, för varma dagar samt i värmande dun för de allra kyligaste dagarna. Oavsett om du använder jackan till vardags eller för träningen har adidas material ett både fuktavstötande och svettavledande material som håller dig torr både under kalla och varma dagar. Välj mellan klassiska designelement och nya snitt bland adidas vindjackor.

Vindjackor för kalla dagar

För kalla dagar hittar du värmande vindjackor som skyddar både mot vind och kyla. adidas Helionic dunjacka med huva har ett slitstarkt och vattenavvisande överdrag som håller dig torr i alla väder. Dunkanalerna i adidas Contextbaffles är invävda i materialet för ett bättre vind- och vattenskydd. Trots det värmande dunet är jackan lätt och går enkelt att packa ihop. adidas Varlite Dunväst är ett bra val för ett lättviktsskydd i kallt väder. Den värmande västen är tunn och går lätt att använda under andra plagg.

Jackor för full rörelsefrihet

För vindskydd som inte förhindrar dina rörelser är adidas Agravic Shield Jacka att rekommendera. Den ventilerande värmen ger dig isolering även när jackan är blöt och materialet har även god andningsförmåga för att undvika svett och fukt. adidas vindjackor med Climaproof-teknologi är perfekta för aktiva dagar då du vill skydda dig mot kalla vindar men behålla rörelsefriheten. adidas Climaproof är ett material som andas och leder bort svett från kroppen och samtidigt skyddar mot de starkaste vindarna och regnfallen.

Låt inte vädret styra leken! Med adidas vindjackor för barn finns det inga gränser när det kommer till vädret. Klä barnen i klassisk 3-Stripes stil med adidas Tiro Vindjacka eller välj den miljövänliga adidas Parley Windbreaker som är gjord av återvunnen havsplast insamlad från kustområden och stränder.